info@theinnovationtree.nl

Logo The innovation tree

Leren, werken en kennisdelen

Business Academy

Een unieke en eigen online academy die volledig aansluit op behoeften van jouw organisatie!
Een Business Academy integreert de individuele ontwikkeling van mensen in de context van een (geleidelijke) organisatieontwikkeling rond leren, werken en kennisdelen

Business Academy

Een unieke en eigen online academie die volledig aansluit op behoeften van jouw organisatie!

Leren, werken en kennisdelen

Een unieke en eigen online academy die volledig aansluit op behoeften van jouw organisatie!
Een bedrijfsacademy integreert de individuele ontwikkeling van mensen in de context van een (geleidelijke) organisatieontwikkeling rond leren, werken en kennisdelen

Toepassingen

Leidt nieuwe werknemers snel en efficiënt op met maatwerk opleidingen. Laat ze kennismaken met bijvoorbeeld het bedrijfshandboek, de huisregels en basisregels rondom veiligheid en gezondheid.

Maak het mogelijk voor jouw werknemers om de theorie voor bijvoorbeeld VCA en BHV online te volgen. Maar ook branche gerichte opleidingen die betrekking hebben op veiligheid en beleving kunnen een waardevolle toevoeging zijn binnen de Business Academy.

Of jouw werknemers nu in de logistiek, kas, bakkerij of gezondheidszorg werken een Business Academy biedt de mogelijkheid deze branche gerichte opleidingen en trainingen beschikbaar te stellen. Daarnaast biedt een Business Academy ook de mogelijkheid om de voortgang te monitoren wat een waardevolle bijdrage kan vormen voor het personeelsdossier.

Welke vaardigheden en gedrag verwacht jij van jouw werknemers of collega's? Voor verschillende doelgroepen (met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt) hebben we opleidingen ontwikkeld die de werknemers handvatten geeft in zijn werk en het gedrag dat hij gevraagd wordt.

Volledige BBL trajecten kunnen worden ondergebracht binnen de Business Academy. Van theorie, opdrachten tot aan de praktijkverklaringen en monitoren van de BBL studenten. Een Business Academy is een ideale centrale plaats die door alle partijen toegankelijk is en de voortgang inzichtelijk maakt.

Wil jij jouw werknemers graag de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen op het gebied van managementvaardigheden? Binnen de Business Academy kan je bijvoorbeeld denken aan online en blended opleidingen/traingen;

  • Leiderschap en leidinggeven
  • Communicatievaardigheden
  • Communicatie op de werkvloer
  • Coaching en motiveren
  • Zelfreflectie
  • Praktijkbegeleiding
  • Feedback geven en krijgen

Contact

Wil je graag meer weten?

Wie gingen je al voor?

The Innovation Tree HQ