info@theinnovationtree.nl

Logo The innovation tree

Nieuws - Business Academy

Leestijd: 2 minuten

Het verhaal achter de MTB Academy

Voor MTB Maastricht hebben wij een Academy mogen ontwerpen en ontwikkelen die aansluit op de doelgroep en de behoeften van de organisatie.

Met de 10 stappen hebben we een organisatie-breed programma ontworpen die toewerkt naar persoonlijke groei, bijdraagt aan werkend leren en die mogelijkheden biedt tot certificeren en diplomeren.

De eerste 5 stappen zijn gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie bent ik? Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe ga ik om met anderen en klanten? Het resultaat is een werknemer met meer inzicht in zichzelf die sterker in zijn schoenen staat met meer zelfvertrouwen.

Stap 6, 7 en 8 zijn gericht op de werkplek, veiligheid en communicatie op de werkvloer. Belangrijke thema’s voor zowel de werknemer als de werkgever.

Het traject wordt afgesloten met afdelings-specifieke opleidingen en trainingen. Op basis van de Derde Leerweg gaan werknemers in hun eigen tempo aan de slag en werken zij aan het behalen van certificatie, diploma’s of praktijkverklaringen.

Hieronder staan de 10 stappen verder toegelicht en op de website van MTB lees je meer over de toepassing in de praktijk van deze stappen: https://mtb.nl/mtb-academy

 

Vragen over de 10 stappen? Of de mogelijkheden om dit te implementeren bij jouw organisatie?

Onze Consultants nemen graag contact met je op.

The Innovation Tree HQ